562 mest sålda fotbollströjor AidenM

793 tottenham tröja Gerald

.

Det senaste av dessa framträdanden fick honom att börja om på nytt McTominay i söndags Manchester-derbytriumf över rivalerna City.

Utöver det tror dock en man som hjälpte de röda djävlarna till sex titeltriumfer i sina speldagar att det inte finns mycket annat att göra på Theatre of Dreams, där klubben redan har gott om potential att låsa upp i en spännande ung trupp. DevinMack Kjøp Frankrike Landslagsdrakt|Manchester United Drakt Barn VadaKinsl

De på Old Trafford har sett sina ärkerivaler från hela Nordväst säkerställa inhemsk dominans den här säsongen, med Liverpool som stiger över linjen i stil.

chelsea matchtröja

David Moyes, Louis van Gaal och Jose Mourinho har alla sett ett gyllene tillfälle glida igenom deras grepp, med Ole Gunnar Solskjær den senaste som har till uppgift att återställa tidigare ära. DevinMack Kjøp Frankrike Landslagsdrakt|Manchester United Drakt Barn VadaKinsl

Mycket rider på att United är i Champions League nästa säsong men Solskjær har försökt att lätta på trycket på sina spelare genom att föreslå att det inte skulle vara världens ände om de inte når sitt mål.

United, som för närvarande intar 15: e plats i Premier League kommer att försöka studsa tillbaka från nederlaget i helgen när de möter Everton på Goodison Park.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *