117 fotbollströjor tryck JessTa

975 milan tröja Nichol

.

Han guidade klubben till trea i Premier League -tabellen, där United spelade några av de bästa fotbollarna i toppflyget mot slutet av säsongen.

Nyligen uppträdde träningsbilder som visar att Greenwood och Diallo tränar tillsammans – med den senare som nyligen anlände från Serie A -sidan Atalanta. ShaunteBe Sverige Tröja BonnieNov

Solskjaer har en rad olika attackerande varianter att välja mellan även i Rashfords frånvaro, så detta kommer inte att vara en kris för de röda djävlarna.Det började en stenig start när Mohamed Salah hittade nätet, med egyptiska landsmannen som coolt chippade Dean Henderson.

fotbollströja barn

Fransmannen kan ställa upp till vänster med Sancho på andra sidan och Cavani eller Greenwood spelar som den centrala anfallaren. ShaunteBe Sverige Tröja BonnieNov

Solskjaer kan använda Mason Greenwood till höger, Sancho till vänster och Edinson Cavani på framsidan medan Rashford är frånvarande.

Greenwood har gjort bara ett mål i ligan den här säsongen – vilket är ganska oroande när man tänker på att han är en ordinarie på Solskjærs sida.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *